Νέα κυκλοφορίες  2016 που έκανα θραύση!!!!

Ποια αρώματα γοήτευσαν το γυναικείο κοινό και έγιναν must στις προτιμήσεις σας τη Χρονιά που μας πέρασε??????

Τα τελευταία χρόνια οι αρωματοποιοί του παγκόσμιου βεληνεκούς έχουν στρέψει τα βέλη τους σε αρωματικές συλλογές με βάση νότες από καραμέλα, σοκολάτα, βανίλια ,πούδρα και λευκά άνθη που σε συνδυασμό με βάσεις καπνού και ξύλου συνθέτουν μια νέα κατηγορία αρωμάτων που θα μας συνοδεύουν για πολλές δεκαετίες  και θα μας αναγκάσουν να αλλάξουμε το άρωμα που φορούσαμε τόσα χρόνια και να προσθέσουμε στο μπουντουάρ μας κάτι πιο σύγχρονο, νεανικό και θηλυκό.

Έτσι λοιπόν τη χρονιά που μας πέρασε δεν ήσασταν  λίγες αυτές που ζητήσατε το νέο άρωμα του οίκου Dior Poison Girl !!!Ένα εκρηκτικό άρωμα , κοριτσίστικο ,γλυκό, τρυφερό σαν καραμέλα .Ένα γκουρμέ δηλητήριο . Η βανίλια και το αμύγδαλο είναι σαν κασμίρ σε αυτή την αδυσώπητη έκκληση των αισθήσεων... Στην γλυκιά στρογγυλάδα του βρίσκονται απροσδόκητες νότες που γαργαλάνε  ελαφρώς και ξεσηκώνουν διαρκώς.

Στις Top επιλογές σας ήταν και το άρωμα του οίκου Νarciso –Narciso Poudree. Το άρωμα της αποπλάνησης, αιχμαλωτίζει κάθε σου αίσθηση. Σε αυτό το άρωμα τα λευκά άνθη με τις νότες πούδρας σε περικυκλώνουν και σε κάνουν να τρέμεις από ευχαρίστηση. Αυτό το άρωμα έχετε δίκιο ότι δεν γοήτευσε μόνο τα θηλυκά που το επέλεξαν αλλά και τα αρσενικά που το μύρισαν. Σκορπάει τη γοητεία σου και σαγηνεύει….

narcisopoison girl